Please Wait...

Vandernet

Vandernet Oy on 1989 perustettu, yksityisesti omistettu maahantuontiyritys. Vandernet on keskittynyt kansainvälisesti arvostettujen alkuperäisvalmistajien edustamiseen, sekä erikoistuneiden koulutuspalvelujen tarjoamiseen. Edustukseen on pyritty valikoimaan kestävän kehityksen arvomaailmaa edustavia valmistajia ja brändien takana tulee olla todellinen stoori ja aito intohimo omaan asiaan.
Lämpimiä värinöitä tarjoavat tuotteet myydään neljän osaavan ja koulutetun jälleenmyyjäsegmentin toimesta: Kuluttajia palvelevat urheilu- ulkoilu-, ja vapaa-ajan jälleenmyyjät, yrityksiä palvelevat teollisuusalan jälleenmyyjät mukaanlukien työkalukaupat, taktisen puolen asiakkaita palvelevat erikoisliikkeet sekä yrityksiä palvelevat liikelahjajälleenmyyjät. Toiminta kattaa kaikkien merkkien osalta Suomen ja valikoitujen merkkien osalta Viron, Latvia, Liettuan sekä Ruotsin.
Vandernet Oy toteuttaa kansainvälisesti hyväksyttyihin IRATA (Industrial Rope Access Trade Association) tekniikoihin pohjautuvaa korkeanpaikantyöskentelyn työturvallisuuskoulutusta ammattilaisille.
Maahantuojana Vandernet hoitaa tuotteiden lakisääteiset tuottajavelvoitteet (PYR, SER, RECSER). Vandernet on myös STYL:n jäsen. www.vandernet.com www.merkkituotteet.com